Geschikte Stappen Om Direct Een Vergadering Te Starten Op Google Meet

Kijk je uit naar passende stappen om direct een meeting te kunnen starten op Google Meet? Als dat zo is, dan zou je geen spijt krijgen van je beslissing om naar deze blog te komen. Hier vindt u alleen topoplossingen en wordt u binnen de kortst mogelijke tijd geholpen. Maar als u ook hulp nodig heeft bij andere Google-vragen waar u last van heeft, kunt u meteen contact opnemen met het Google klantenservice nummer. En dan zijn de hooggekwalificeerde experts er om u te helpen met de benodigde oplossingen.

De onderstaande stappen zijn om direct een vergadering te starten met Google Meet; u hoeft alleen maar zorgvuldig te volgen naar de gewenste oplossingen:

  • U moet beginnen door de website van Google Meet te bezoeken en u aan te melden bij uw Google-account. Selecteer vervolgens de knop ‘Nieuwe vergadering’ en selecteer vervolgens de optie ‘Een directe vergadering starten’.
  • Nadat u dit heeft gedaan, ziet u dat de Google Meet-pagina wordt vernieuwd en dat u centraal staat tijdens uw vergadering. Vervolgens ziet u in het linkerdeelvenster de link naar de vergadering die u kunt kopiëren en plakken waar u maar wilt voor uw deelnemers. Dit is handig om de link in ‘Slack, een e-mail of een andere communicatie-app’ te plaatsen.
  • En nu moet je als alternatief de knop ‘Anderen toevoegen’ selecteren om onmiddellijk een e-mail te verzenden. Het venster ‘Mensen toevoegen’ verschijnt waarin u contacten kunt selecteren of de namen of e-mails van uw gasten kunt invoeren. Wanneer u uw deelnemers heeft toegevoegd, hoeft u alleen maar op de knop ‘E-mail verzenden’ te klikken.
  • Als u de bovenstaande functie ‘Anderen toevoegen’ gebruikt, ontvangen uw gasten ten slotte de e-mailuitnodiging met ‘Nu gebeurt’ in de onderwerpregel en hoofdtekst van het bericht. Nu hoeven de gasten alleen maar de knop ‘Deelnemen aan vergadering’ of de link in de e-mail te selecteren om deel te nemen.

Zodra u klaar bent met het volgen van de gegeven stappen, zou u klaar moeten zijn om hetzelfde zonder problemen te gaan gebruiken. Als u echter een probleem ondervindt, kunt u altijd contact opnemen met het Google nummer. De monteurs staan ​​24/7 voor u klaar en begeleiden u in een mum van tijd verder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *