Hoe De Achtergrondkleur Op Instagram Toevoegen/Wijzigen?

Wil je leren hoe je de achtergrondkleur op Instagram Story kunt toevoegen of wijzigen? Dan wordt u zeker geholpen met de meest geschikte stappen. En heb je ook andere gerelateerde Instagram-vragen, neem dan gerust contact op met Instagram Klantenservice Nederland. Dan bieden de hooggekwalificeerde experts u meteen bruikbare oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om de kleurachtergrond aan je Instagram-verhaal toe te voegen of te wijzigen:

  1. Je moet beginnen met het openen van de Instagram-app en vervolgens op het pictogram ‘Nieuw bericht’ tikken.
  2. Daarna moet je in het onderste menu de optie ‘Verhaal’ selecteren.
  3. En dan moet je in het onderste menu ook de knop ‘Maken’ selecteren.
  4. U moet nu op het pictogram ‘Kleine cirkel’ in de rechterbenedenhoek tikken om door de beschikbare achtergrondkleuropties te bladeren.
  5. Vervolgens moet u ook op de optie ‘Tik om te typen’ tikken en een bericht typen zoals u gewoonlijk doet.
  6. En als je nu typt, is de optie actief, je hoeft alleen maar op de middelste knop bovenaan te tikken om door de verschillende stijlen te bladeren. U moet weten dat deze actie ook uw achtergrondkleuropties zal veranderen.
  7. Wanneer elke lettertypestijl verandert, moet je op het pictogram ‘Kleine cirkel’ tikken om extra coole kleurrijke achtergronden te bekijken.
  8. Nadat u klaar bent en al dan moet u op de knop ‘Gereed’ tikken om uw tekst te bevestigen en het toetsenbord te minimaliseren.
  9. Je kunt doorgaan en extra tekst, stickers en gifs toevoegen aan je Instagram-verhaal. En als je wilt, kun je ook muziek toevoegen aan je Instagram-verhaal, dan hoef je alleen maar op het ‘vinkje’ te tikken als je klaar bent.
  10. Eindelijk moet je op de optie ‘Jouw verhaal’ tikken als je klaar bent om te publiceren.

Nadat u de bovenstaande stappen zorgvuldig hebt gevolgd, zou u op elk moment hetzelfde moeten kunnen doen. Maar als je wat glitches tegenkomt, kun je bellen Instagram nummer . De technici zijn direct beschikbaar om u te begeleiden met verdere oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *