Hoe De Mcafee Siteadvisor Initialiseren?

Als je ouder bent geweest of een jongere broer of zus hebt, dan is je eerste instinct om ze te beschermen tegen de ongevraagde entiteiten die op internet bestaan. Daartoe zijn verschillende antivirusprogramma’s doorgestuurd met hulpprogramma’s en services waarmee het surfen op het web wat beperkter kan zijn. Hoewel dit niet ideaal is, heeft deze functie een zenith-niveau van betekenis in het huidige sociaal-politieke scenario. McAfee is zo’n tool voor cyberbeveiliging en deze software heeft het hulpprogramma Site advisor genaamd, om de beperkende functie in te schakelen om de kleintjes te beschermen.

McAfee Klantenservice Nederland presenteert u de stappen om de SiteAdvisor te initialiseren

Voordat we met deze procedure beginnen, moet u ervoor zorgen dat u deze stappen uit de buurt van de kinderen houdt. Het proces om het websitefilter in te schakelen is vrij eenvoudig. Helaas, zo is het proces om het te omzeilen. Volg met dat in gedachten de onderstaande stappen om deze functie in respectievelijk Internet Explorer en Firefox Mozilla in te schakelen:

Internet Explorer

o Start deze browser.
o Ga naar het tabblad “Extra” en klik vervolgens op de optie “Invoegtoepassingen beheren”.
o Onder het kopje “Toon” ziet u de optie “Alle add-ons”, klik erop.
o Navigeer naar de McAfee SiteAdvisor tussen de extensies en klik op “inschakelen” om de functies in te schakelen.

Mozilla Firefox

o Start deze browser.
o Ga naar het tabblad “Extra” en klik vervolgens op de optie “Invoegtoepassingen beheren”.
o Klik nu op de knop “extensies” om de momenteel beschikbare add-ons te zien.
o Zodra u de McAfee SiteAdvisor-add-on ziet, schakelt u deze in door op de knop “inschakelen” te klikken.

Zodra u de bovenstaande optie heeft ingeschakeld, kunt u ervoor zorgen dat uw dierbaren geen toegang hebben tot ongevraagde elementen op internet. Maar dit proces heeft ook bepaalde tekortkomingen. Om hierover te weten kunt u contact opnemen met onze experts via het gratis McAfee bellen. Onze experts zullen u helpen deze tekortkomingen te omzeilen om u te helpen beschermd te zijn terwijl u op internet surft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *