Hoe Kan Ik Back-Upgegevens Overzetten Naar Een Garmin Automotive Toestel?

Wil je een back-up data overzetten naar je Garmin automatische toestel maar weet je niet hoe je dat moet doen? Wanneer was een informatief artikel, we bieden u de juiste stappen waarmee u onmiddellijk back-upgegevens naar uw apparaat kunt overbrengen.

OPMERKING: Voordat gegevens kunnen worden hersteld of verplaatst naar een ander apparaat, moet er eerst een back-up worden gemaakt op een computer of ander opslagapparaat. Dus, als je hulp nodig hebt bij het maken van een back-up, neem dan contact op met Garmin voor ondersteuning.

Stappen om back-upgegevens over te zetten naar Garmin automotive toestel

  1. Maak een back-up van uw gegevens met het originele apparaat door de hierboven beschreven stappen te volgen.
  2. Sluit met een USB-kabel het ontvangende apparaat (waarop u de back-up wilt overbrengen) aan op uw computer.
  3. Klik in de linkerbovenhoek van Garmin Express op het Home-pictogram om terug te keren naar het startscherm.
  4. Als uw apparaat wordt weergegeven, selecteert u het in het vervolgkeuzemenu. Als uw toestel niet wordt weergegeven, neemt u contact op met Garmin-ondersteuning voor hulp.
  5. Selecteer Tools & Content in het vervolgkeuzemenu.
  6. Selecteer de optie Hulpprogramma’s in het vervolgkeuzemenu.
  7. Selecteer Favorieten overdragen in het vervolgkeuzemenu.
  8. Gebruik de vervolgkeuzemenu’s om het oorspronkelijke apparaat en de datum en tijd van de meest recente back-up te selecteren.
  9. Selecteer Nu overdragen in het vervolgkeuzemenu.

Opmerking: hiermee wordt de geselecteerde back-up overgedragen naar het auto-apparaat dat momenteel is aangesloten. Verwijder het apparaat pas van de computer als het bericht “Overdracht voltooid!” wordt bovenaan Garmin Express weergegeven. Om de overgedragen informatie te bekijken, koppelt u het apparaat los en sluit u het opnieuw aan op de computer. Sommige informatie wordt mogelijk niet ondersteund door een ontvangend apparaat als deze ontbreekt of niet in het juiste formaat is.

Als u problemen ondervindt bij het ontvangen van de back-up op uw Garmin-automobielapparaat, neem dan contact op met de ondersteuningsmedewerkers van Garmin bellen. Onze leidinggevenden zijn goed gelezen en deskundig, dus ze zullen u onmiddellijk de juiste assistent voor alle Garmin-apparaten bieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *