Hoe Kan Ik Me Inschrijven Voor Mcafee Identity Theft Protection?

Als je eenmaal online gaat werken, heb je goede antivirussoftware nodig om het systeem tegen virussen te beschermen. McAfee-software wordt gerekend tot de vertrouwde namen van antivirusprogramma’s. Het werkt geweldig om online bedreigingen te vermijden en het systeem te beschermen tegen kwaadaardige activiteiten.

Identiteitsdiefstalbeveiliging is een van de beste toepassingen, om u in te schrijven via uw McAfee-account, volgt u de gegeven methode:

 1. Verbind uw systeem met internet en bezoek de website home.mcafee.com in uw browser.
 2. Zoek nu de optie Mijn account in het scherm rechtsboven en klik erop.
 3. Selecteer de knop Aanmelden om verder te gaan.
 4. Typ vervolgens uw geregistreerde e-mailadres en het wachtwoord in de vereiste vakken.
 5. Klik op de knop Aanmelden en zoek nu naar het paneel Toegang tot uw identiteitsdiefstalbeveiliging.
 6. Selecteer de rode knop Aan de slag en open vervolgens uw e-mailaccount voor een bericht van McAfee.
 7. Het onderwerp van het bericht is “Activeer uw McAfee Identity Theft Protection”. Zoek in de mail met dit onderwerp en als je deze niet in je inbox vindt. Controleer je spam folder. Het kan 15 minuten duren voordat het bericht in uw inbox arriveert.
 8. Open het bericht en selecteer de knop Nu activeren.
 9. Voer de details in op het McAfee Identity Theft Protection-scherm, zoals voornaam, achternaam, gebruikers-ID, wachtwoord, beveiligingsvraag enz.
 10. Lees de licentieovereenkomst en klik op de knop Akkoord/Accepteren.
 11. Selecteer de optie Account maken.

Het is belangrijk om antivirussoftware op uw systeem te hebben als u internet gebruikt om uw account en vertrouwelijke informatie te beschermen. Deze antivirus is een van de beste software om de malware-infectie te voorkomen. Als u een probleem tegenkomt, neem dan contact met ons op voor onmiddellijke hulp. We zijn 24 X 7 beschikbaar en al onze technici zijn volledig toegewijd aan hun taak. Bel ons op McAfee nummer Nederland om volledige oplossingen voor uw obstakels te krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *