Hoe Kan Ik Niet Openbaar Gemaakte E-Mails Verzenden Vanuit Gmail?

Bent u op zoek naar de beste oplossingen om de geheime ontvangers e-mails te kunnen verzenden vanuit uw Gmail-account? Als dat zo is, dan heb je zeker de perfecte blog bereikt, want hier wordt je alleen geholpen met absoluut betrouwbare stappen. En als u ook problemen heeft met andere gerelateerde Gmail-problemen of vragen, kunt u gerust contact opnemen met het Gmail klantenservice nummer. Dan zullen de hooggekwalificeerde en toegewijde experts u zo snel mogelijk de benodigde oplossingen bieden.

De volgende instructies zijn voor het verzenden van e-mails met niet-openbaar gemaakte ontvangers vanuit uw Gmail-account:

  • Allereerst moet je het pictogram ‘Opstellen’ in Gmail selecteren om een ​​nieuw bericht te starten.

TIP: U kunt ook op de ‘C’-toets drukken om het venster voor het samenstellen van berichten te openen als u de Gmail-sneltoetsen hebt ingeschakeld.

  • En nu moet u in het veld ‘Aan’ ‘Undisclosed Recipients’ typen, gevolgd door uw eigen e-mailadres tussen punthaken.
  • En dan moet je ‘Bcc’ selecteren.

TIP: Als u het veld ‘Bcc’ echter niet ziet, klikt u op ‘Bcc’ in de rechterbovenhoek van het bericht dat u hebt gemaakt. Als je wilt, kun je ook de Gmail-sneltoetsen ‘Ctrl + Shift + B’ (Windows) of de ‘Command + Shift + B’-toetsen voor ‘Mac’ gebruiken om het Bcc-veld weer te geven.

  • Je moet nu de e-mailadressen van alle ontvangers in het veld ‘Bcc’ typen.

BELANGRIJK: Houd er rekening mee dat u meerdere e-mailontvangers moet scheiden met een komma.

  • Eindelijk moet u uw bericht typen en een e-mailonderwerp opgeven en vervolgens moet u de knop ‘Verzenden’ selecteren.

TIP: En als je wilt, kun je de lettertype-instellingen in Gmail wijzigen met behulp van de werkbalk die je onder aan het opstelvenster ziet.

Wanneer u klaar bent met het volgen van het bovenstaande proces, zou u tevreden moeten zijn met het resultaat en zou u hetzelfde op elk moment moeten kunnen afhandelen. Maar als u problemen ondervindt, hoeft u alleen maar contact Gmail nummer. De monteurs begeleiden u dan binnen no-time met de relevante oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *