Hoe Kan Ik Ontvangers In Een Keer Aan Mijn Gmail Groep Toevoegen?

Wil je ontvangers in één keer aan je Gmail-groep kunnen toevoegen? Dan zou je moeten weten dat je eindelijk de blog hebt gevonden die je zou moeten hebben. En als u ook hulp nodig heeft bij andere gerelateerde vragen, kunt u het Gmail klantenservicenummer bellen wanneer u maar wilt. De zeer bekwame en efficiënte experts zullen u meteen van het nodige voorzien.

Hieronder volgen de stappen om ontvangers in een keer aan uw Gmail-groep toe te voegen:

  • Allereerst moet je Gmail openen – je moet in de rechterbovenhoek gaan, net naast je avatar, en dan moet je de Google-apps het vierkante raster met negen stippen selecteren. Nu moet u uit de lijst de optie ‘Contacten’ kiezen.

TIP: Als u ‘Contacten’ echter niet ziet, moet u de optie ‘Meer’ selecteren om extra keuzes te bekijken.

  • En dan in je ‘Contacten’, moet je de muisaanwijzer op de avatar (of de omcirkelde initiaal voor mensen waarvoor je geen foto hebt) voor de naam van elk contact dat je aan een groep wilt toevoegen. Waarna een selectievakje wordt onthuld, hoeft u alleen maar het vakje te selecteren om er een vinkje in te plaatsen.
  • Nu zie je bovenaan de lijst verschillende nieuwe pictogrammen verschijnen. U moet doorgaan en het pictogram ‘Labels beheren’ (de naar rechts wijzende pijl) selecteren.
  • Kies daarna uit de lijst de groep of het label dat u aan de contacten wilt toevoegen. En dan onderaan de lijst, hoef je alleen maar de knop ‘Toepassen’ te selecteren.
  • Ten slotte kunt u doorgaan en uw werk controleren door het juiste label in het linkerdeelvenster te selecteren. En nu zouden de contacten die aan de groep zijn toegevoegd, voor u moeten verschijnen.

Als u klaar bent met het doorlopen van het bovenstaande proces, zou het goed moeten zijn om hetzelfde gemakkelijk te gaan gebruiken. Als u echter een probleem ondervindt, moet u Contact Gmail Bellen Nummer. Dan helpen de monteurs u direct verder met de beste oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *