Hoe Kan Ok Songteksten Toevoegen Aan Een Instagram Verhaal?

Miljoenen Instagram gebruikers, ‘s werelds meest populaire sociale media platform, zijn dolblij met de opwindende functies die beschikbaar zijn op Instagram. Om te concurreren met TikTok en een aantal gebruikers terug te winnen die al zijn overgestapt, heeft Instagram nu een nieuwe functie geïntroduceerd.

Tot nu toe konden gebruikers met de Stories functie van Instagram alleen muziek opnemen met behulp van de muzieksticker die door de service wordt geleverd. Als je wilde dat de songtekst op het scherm zou verschijnen, moest je ze handmatig intypen. Instagram reageerde als gevolg van de groeiende dreiging van TikTok, een concurrerende app die dezelfde functie gebruikt als Instagram. Instagram heeft aangekondigd dat de functie beschikbaar zal zijn op zowel Android als iOS apparaten in alle landen die de muzieksticker aanbieden. Sommige Android smartphones daarentegen hebben deze functie mogelijk nog niet. Niets is eenvoudiger dan de songteksten van liedjes uploaden naar Instagram Stories en ze in de Stories te laten verschijnen. Sommigen kunnen echter geen songteksten toevoegen aan hun Instagram verhalen, daarom biedt Instagram Klantenservice u deze gids om songteksten toe te voegen aan Instagram verhalen.

Stappen om songteksten toe te voegen aan een Instagram verhaal

  1. Kies de optie om een ​​nieuw verhaal te maken en klik vervolgens op Stickers.
  2. Muziek kan worden gevonden door ernaar te zoeken en het te selecteren
  3. Zoek en selecteer vervolgens uw favoriete nummer uit de resultaten.
  4. Dat is het, je bent er klaar mee!
  5. U kunt de weergave van de songtekst vervolgens aanpassen door de woorden te wijzigen, de kleuren van de songtekst te wijzigen of het lettertype en de grootte van de songtekst te wijzigen.
  6. Het is ook mogelijk om de manier waarop songteksten over het scherm worden gescrolld, aan te passen.

Als gevolg hiervan zullen degenen die de verhalen volgen, de songtekst automatisch samen met de muziekvideo zien. Ze kunnen zelfs met hen communiceren en toegang krijgen tot aanvullende informatie over de artiest of luisteren naar het nummer dat ze momenteel spelen. Meer hulp nodig? Bellen Instagram Nederland Ondersteuning en neem nu contact op met enkele van de meest efficiënte en hardwerkende Instagram-agenten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *