Hoe Kopieer En Plak Ik Op Facebook Met De App?

Wil je via de app kunnen kopiëren en plakken op Facebook? Dan ben je blij te horen dat je in deze blog binnen no-time geholpen wordt. En zelfs als u ook andere Facebook vragen heeft, kunt u contact opnemen met het Facebook klantenservice nummer. Het team van experts zorgt meteen voor eersteklas oplossingen.

Volg de gegeven stappen dienovereenkomstig om te kopiëren en plakken op Facebook met behulp van de app:


 Allereerst moet u de Facebook-app openen en inloggen.

 En dan moet je door je Facebook-feed of de tijdlijn van iemand anders scrollen en naar het bericht gaan dat je wilt kopiëren. Nu moet u indien nodig eenmaal op de tekst tikken om deze uit te vouwen.

 Als je wilt, kun je ook hyperlinks of tags in het bericht ingedrukt houden om ze ergens anders te kopiëren en te plakken.

 Vervolgens moet u op de tekst tikken en deze vasthouden om het hele tekstblok te selecteren, en vervolgens moet u de knop ‘Kopiëren’ selecteren om de inhoud op het universele klembord van uw telefoon op te slaan.

 Nu kunt u de inhoud overal plakken waar u maar wilt.

Als u foto’s wilt kopiëren en plakken met de Facebook app, kunt u de onderstaande stappen volgen:

 Je moet naar het Facebook-bericht gaan met de foto die je wilt kopiëren.

 Vervolgens moet u eenmaal tikken om het te selecteren en te openen in de weergave ‘Galerij’.

 Hierna moet u op de foto tikken en deze vasthouden om het menu weer te geven. Vervolgens moet u de knop ‘Foto kopiëren’ selecteren om de afbeelding naar het klembord te verzenden.

 Eindelijk moet je de foto in een andere app plakken die foto’s ondersteunt. Zo kun je een foto van Facebook maken en deze vervolgens delen via Whatsapp of Twitter.

Als u klaar bent met de hierboven gegeven stappen, zou u hetzelfde gemakkelijk zelf moeten kunnen beheren. Maar als u een probleem ondervindt, moet u contact opnemen met het Bellen Facebook Nummer Nederland. De monteurs begeleiden u direct naar de juiste oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *