Hoe Maak Je Een Business Manager Aan Op De Facebook Pagina?

Wil je een Bedrijfsmanager-account kunnen maken op een Facebook-pagina? Dan wordt u zeker meteen met de bovenste stappen geleid. En als u andere gerelateerde vragen heeft, kunt u altijd het Facebook klantenservice nummer bellen. De hoogopgeleide experts zullen u vervolgens de benodigde oplossingen bieden.

Volg de genoemde stappen om een ​​Facebook Business Manager-account aan te maken:

  • Ga eerst naar de link business.Facebook.com en klik vervolgens op de blauwe knop ‘Account aanmaken’ rechtsboven.
  • Daarna moet u uw bedrijfsnaam, uw naam en het zakelijke e-mailadres invoeren dat u wilt gebruiken om uw Facebook Business Manager-account te beheren en vervolgens op de knop ‘Volgende’ klikken.
  • U moet nu uw bedrijfsgegevens invoeren, zoals adres, telefoonnummer en website. En dan moet je ook aangeven of je dit Business Manager-account gaat gebruiken om je eigen bedrijf te promoten of om diensten aan andere bedrijven te verlenen. Als u klaar bent, hoeft u alleen maar op de knop ‘Verzenden’ te klikken.
  • En nu moet u uw e-mail controleren op een bericht samen met de onderwerpregel ‘Bevestig uw zakelijke e-mail’. En dan, net binnen het bericht, moet u op de knop ‘Nu bevestigen’ klikken.

Om nu uw Facebook-bedrijfspagina aan uw Bedrijfsmanager toe te voegen, moet u deze stappen volgen:

  • Vanaf het Business Manager-dashboard moet u op de knop ‘Pagina toevoegen’ klikken. En dan in het pop-upvenster moet u opnieuw op de optie ‘Pagina toevoegen’ klikken.
  • U moet nu de naam van uw Facebook-bedrijfspagina in het daarvoor bestemde veld typen. Waarna uw bedrijfsnaam hieronder automatisch moet worden aangevuld. Vervolgens moet u op de knop ‘Pagina toevoegen’ klikken.
  • Tot slot, als u meer dan één Facebook-pagina heeft die aan uw bedrijf is gekoppeld.

Nadat u klaar bent met het doorlopen van de genoemde stappen, zou u allemaal goed moeten zijn om hetzelfde gemakkelijk af te handelen. Maar als u een probleem tegenkomt, hoeft u alleen maar bellen Facebook Nederland Nummer. De technici zijn te allen tijde beschikbaar en zullen u dienovereenkomstig begeleiden met verdere oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *