Hoe Maak Je Eenvoudig Een Linkedin Pagina Aan?

Op LinkedIn wordt de stem van een bedrijf vertegenwoordigd door de officiële LinkedIn-pagina. Het stelt leden in staat om meer te weten te komen over uw bedrijf of school, maar ook over uw merk, producten en diensten en vacatures. Organisaties moeten een pagina op LinkedIn hebben om als organisatie te communiceren en contact te leggen met leden.

Een LinkedIn-pagina is niet hetzelfde als een servicepagina; in sommige gevallen kunnen de twee echter worden gekoppeld.

Belangrijk: om een ​​pagina te maken of te helpen beheren, moet je een persoonlijk profiel hebben dat je echte voor- en achternaam weerspiegelt voor de veiligheid en het vertrouwen van onze leden. Als je een persoonlijk profiel aanmaakt met de naam van een bedrijf, organisatie of groep, is het mogelijk dat je account als spam wordt gemarkeerd.

Als je een LinkedIn-pagina wilt aanmaken, volg dan onderstaande stappen van LinkedIn klantenservice. Houd er echter rekening mee dat alleen desktopgebruikers nu pagina’s kunnen maken.

Stappen om eenvoudig een LinkedIn-pagina te maken

 1. Klik in de rechterbovenhoek van uw LinkedIn-homepage op het pictogram Werk.
 2. Maak een bedrijfspagina door op de knop Een bedrijfspagina maken te klikken. Wanneer je een pagina voor een school maakt, kies je ook voor deze optie.
 3. Kies uit de volgende opties voor het paginatype dat u wilt maken:
  A. een klein bedrijf
  B. Bedrijf met een middelgrote tot grote omvang
  C. Pagina voor presentatie
  D. Instelling voor hoger onderwijs (middelbare school of universiteit/hogeschool)
 4. Vul de informatie in voor de identiteit van uw pagina, bedrijfs- of instellingsgegevens en profielgegevens.
 5. Controleer of u gemachtigd bent om de pagina namens dat bedrijf of die school te maken door het verificatievakje aan te vinken.
 6. Maak een nieuwe pagina aan door op de knop te klikken.
 7. Als u een rode foutmelding krijgt, hebt u mogelijk niet voldaan aan de vereisten voor het maken van pagina’s of hebt u de limiet voor het maken van pagina’s bereikt.
 8. Om te beginnen met het maken van uw pagina, klikt u op Begin met het maken van uw pagina!

Neem contact met ons op via LinkedIn bellen Nummer om de alumnitool in te schakelen als je een pagina voor een school hebt gemaakt. Het inschakelen van een ondersteuningsbureau biedt u de hulp die u nodig heeft en lost oplossingen in de kortst mogelijke tijd op. Aarzel dus niet om contact op te nemen met een klantmanager van LinkedIn voor vragen over uw LinkedIn-account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *