Hoe Repareer Ik Een Gmail Account Dat Niet Inlogt?

Wil je een Gmail Account kunnen repareren dat niet inlogt? Nou, dan is dit gewoon de beste plek voor jou om te beginnen. En als u ook andere gerelateerde problemen heeft, kunt u het Gmail klantenservice wanneer u maar wilt. Dan helpen de hoogopgeleide experts binnen de kortste keren met de meest geschikte en bruikbare oplossingen.

Vraag je je af hoe je je Gmail account kunt deblokkeren?

Dan moet u weten dat u uw Gmail account kunt deblokkeren door de gebruikersnaam te herstellen of het accountwachtwoord opnieuw in te stellen. Voordat u dat doet, moet u echter een secundair herstel email adres of telefoonnummer instellen. En dit detail zal Google gebruiken om uw identiteit te verifiëren. En je zou blij zijn te weten dat het secundaire email adres niet per se in Gmail hoeft te staan.

Hieronder volgen de stappen om uw Gmail account te deblokkeren door uw gebruikersnaam te herstellen:

 Het eerste dat u zou moeten doen, is de Gmail-aanmeldingspagina openen en vervolgens de knop ‘E-mail vergeten’ selecteren.

 En nu moet u op de pagina ‘Vind uw email’ uw telefoonnummer of herstel email adres invoeren.

 En dan moet je de knop ‘Volgende’ selecteren.

 Vervolgens vult u de ‘Voor en achternaam’ in de daarvoor bestemde velden die u voor dit specifieke account gebruikt.

 U moet nu de knop ‘Verzenden’ selecteren om een ​​6-cijferige verificatiecode te ontvangen op het telefoonnummer of de herstelde email die aan het account is gekoppeld.

 Nadat u o heeft gedaan, moet u de gebruikersnaam kiezen die u wilt herstellen.

 Eindelijk, eindelijk, hoef je alleen maar je wachtwoord in te voeren en dan moet je inloggen op je Gmail account. Daarna zou het probleem moeten zijn opgelost.

Zodra u de hierboven gegeven stappen volgens de instructies hebt voltooid, zou u tevreden en in orde moeten zijn om uw account weer soepel te kunnen gebruiken. Als u echter met een probleem wordt geconfronteerd, kunt u altijd zonder aarzelen contact opnemen met het Bellen Gmail Klantenservice Telefoonnummer. Dan helpen de monteurs je direct verder met de benodigde oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *