Hoe Sluit Ik Video’s In Op Een Instagram-Account?

Wil je video’s kunnen embedden op je Instagram-account en kijk je daarom uit naar een aantal betrouwbare stappen? Welnu, in deze blog wordt u zeker binnen de kortste keren geholpen met de handigste stappen. Als u echter ook andere gerelateerde Instagram-problemen ondervindt, kunt u rechtstreeks bellen op het Instagram-klantenservicenummer. Dan zullen de efficiënte en opgeleide experts u de benodigde oplossingen bieden.

De volgende stappen zijn om video’s in je Instagram-account in te sluiten met behulp van de webbrowser:

 Allereerst moet je het bericht vinden dat je wilt insluiten. En dan moet je op het pictogram ‘Drie stippen’ in de rechterbovenhoek tikken.
 Nadat je dit hebt gedaan, moet je op de knop ‘Link kopiëren’ in het pop-upmenu tikken.
 En nu moet je de link in een e-mail plakken en vervolgens naar jezelf sturen.
 Vervolgens moet u de e-mail op uw desktop- of laptopcomputer openen en vervolgens moet u de URL kopiëren en in een webbrowser plakken om naar Instagram te gaan.
 Je moet nu het pictogram ‘Drie stippen’ in de rechterbovenhoek van de pagina van het Instagram-bericht selecteren.
 Dan moet je ook naar de optie ‘Insluiten’ gaan.
 U moet nu de knop ‘Insluitcode kopiëren’ selecteren.

OPMERKING: En als u nu het bijschrift wilt opnemen om op de webpagina te verschijnen, moet u het vakje ‘Onderschrift opnemen’ aangevinkt laten.

 Eindelijk moet je naar je website of blog gaan en de gekopieerde Instagram-insluitcode op de juiste locatie plakken. Hierna moet u de gemaakte wijzigingen opslaan en publiceren.

Wanneer u klaar bent met het doorlopen van het bovenstaande proces zoals aangegeven, zou u allemaal goed moeten zijn om hetzelfde op elk moment zonder problemen af ​​te handelen. Maar als u een probleem tegenkomt, kunt u gerust bellen Instagram Nederland servicenummer. En dan staan ​​de technici meteen voor u klaar om u te begeleiden met verdere oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *