Hoe Voeg Ik Kleurrijke Achtergronden Toe Aan Mijn Instagram Verhaal?

Ben je op zoek naar de meest geschikte stappen om een ​​kleurrijke achtergrond toe te voegen aan je Instagram Story? Welnu, dan moet je weten dat je eindelijk de blog hebt bereikt die je zou moeten hebben, want hier wordt je alleen begeleid met de beste en meest bruikbare oplossingen. En u kunt er zeker van zijn dat u nooit spijt zult hebben van uw beslissing nadat u de geboden hulp heeft ervaren. Als u echter ook met andere gerelateerde problemen of vragen wordt geconfronteerd, kunt u zonder aarzelen contact opnemen met het Instagram-klantenservicenummer. Dan helpen de efficiënte en toegewijde experts u meteen met de benodigde oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om een ​​aangepaste afbeelding als kleurrijke achtergrond in je Instagram-verhaal te kunnen gebruiken; u hoeft alleen maar de instructies op te volgen om de vereiste resultaten te krijgen:

  • Allereerst moet je beginnen met het openen van de Instagram-app en vervolgens op het pictogram ‘Nieuwe post’ tikken.
  • Daarna moet u in het onderste menu de optie ‘Verhaal’ selecteren.
  • En dan moet je over het scherm vegen. Als u dit doet, wordt er een fotogalerij geopend in de Instagram-app.
  • Vervolgens moet je de afbeelding die je als Instagram-verhaalachtergrond wilt gebruiken, zoeken en erop tikken.

TIP: Als dat nodig is, kun je ook twee vingers gebruiken om de afbeelding te verkleinen, zodat deze het hele scherm vult.

  • Je moet nu tekst, gifs, stickers of muziek toevoegen aan je Instagram-verhaal.
  • Eindelijk hoef je alleen maar op de optie ‘Jouw verhaal’ te tikken om te publiceren. Waarna je je nieuw gestileerde Instagram zichtbaar moet hebben op je Instagram-nieuwsfeed.

Nadat u klaar bent met het volgen van de bovenstaande procedure volgens de instructies, zou u hetzelfde op elk moment zelf moeten kunnen doen. Maar als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met het Instagram nummer. Dan staan ​​de monteurs direct voor u klaar om u te begeleiden met verdere passende oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *