Hoe Wijzig Ik De Lijst Met Contact Personen In Een Outlook Account?

Bent u op zoek naar de meest geschikte stappen om de contactlijsten in uw Outlook-account te kunnen wijzigen? Als dat zo is, zou je er geen spijt van krijgen om naar deze blog te komen. Omdat u hier binnen de kortst mogelijke tijd wordt geholpen en al uw zorgen worden opgelost. Als u echter ook problemen heeft met andere gerelateerde vragen, kunt u gerust het Outlook Contact nummer bellen. Dan voorziet het efficiënte team van experts u direct van de benodigde oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om de lijsten met contactpersonen in uw Outlook-account te wijzigen; u hoeft alleen de instructies te volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

  • Allereerst moet u de optie ‘Office Applications Launcher’ openen en vervolgens ‘Mensen’ selecteren.
  • Vervolgens moet u de ‘Alle contactlijsten; knop en kies de lijst met contactpersonen die u wilt wijzigen en selecteer vervolgens de knop ‘Bewerken’.
  • Hierna moet u uw lijst met contactpersonen bewerken door contacten toe te voegen of te verwijderen, de beschrijving te wijzigen of de naam van de lijst te wijzigen.
  • En als u nu klaar bent met het maken van alle vereiste wijzigingen, hoeft u alleen maar de knop ‘Opslaan’ te selecteren.

En als u de contactenlijst wilt verwijderen, kunt u de onderstaande stappen volgen;

OPMERKING: Houd er rekening mee dat wanneer u een lijst met contactpersonen verwijdert, niet de individuele contactpersonen in de lijst worden verwijderd.

  • U moet beginnen met het openen van de ‘Office Applications Launcher’ en vervolgens moet u de optie ‘Mensen’ selecteren.
  • U moet nu de knop ‘Alle contactlijsten’ selecteren en vervolgens de lijst kiezen die u wilt verwijderen.
  • Daarna moet u de knop ‘Verwijderen’ selecteren.
  • En nu moet je in het venster ‘Bevestiging’ gewoon de knop ‘Verwijderen’ selecteren.
  • Eindelijk zou u de lijst met contactpersonen uit uw account moeten laten verwijderen.

Als u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u daarmee tevreden moeten zijn. Maar als u een probleem ondervindt, moet u contact Outlook Nederland. De monteurs staan ​​dan voor u klaar om u binnen de kortste keren te begeleiden met verdere oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *