Hoe Wijzig Ik Mijn Gmail-Taal Met Een Android?

Wil je leren hoe je je Gmail-taal kunt wijzigen met een Android-apparaat? Als dat zo is, zou u geen spijt krijgen van uw beslissing, want u bent op de juiste plek terechtgekomen. En als u ook andere problemen met Gmail heeft, kunt u op elk gewenst moment het Gmail klantenservice nummer bellen. Dan zal het efficiënte team van experts u zeker onmiddellijk de benodigde oplossingen bieden.

WAARSCHUWING: Houd er rekening mee dat als u de onderstaande instructies volgt, de standaardtaal voor alle apps op uw Android-apparaat wordt gewijzigd. En u kunt de taalinstellingen niet alleen voor Gmail wijzigen. Desalniettemin, als u dit wilt doen, moet u Gmail openen in een webbrowser in plaats van de mobiele app te gebruiken.

Hieronder volgen de stappen voor het wijzigen van uw Gmail-taal met een Android-apparaat:

  • Allereerst moet u beginnen met tikken op het pictogram Instellingen; het bevindt zich op het Android-startscherm en is soms te vinden op de tweede pagina met apps.
  • En nu wanneer de Android-instellingeninterface op uw scherm verschijnt, moet u naar beneden scrollen en de knop ‘Algemeen beheer’ selecteren.
  • Hierna moet u op de optie ‘Taal en invoer’ tikken.
  • U moet nu de optie ‘Taal’ selecteren die zich bovenaan het scherm bevindt.
  • En nu zou u de huidige taal bovenaan de lijst moeten zien. Daarom moet u, om een ​​andere optie voor de standaardtaal voor Gmail te maken, erop tikken en deze naar de bovenkant van de lijst slepen. Als u de gewenste taal echter niet in de lijst ziet, hoeft u alleen maar de knop ‘Taal toevoegen’ te selecteren en deze vervolgens te installeren via de geboden opties.

Als u klaar bent met het voltooien van de bovenstaande stappen volgens de instructies, zou u hetzelfde gemakkelijk zelf moeten kunnen doen. Als u echter een probleem ondervindt, weet u dat u zojuist contact hebt opgenomen met het Gmail nummer. En de ijverige technici begeleiden u dan verder met relevante oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *