Krijgt U Regelmatig De Vraag Om Mcafee Te Upgraden?

McAfee is een multinationaal cyberbeveiligingsbedrijf dat beveiligingsoplossingen ontwikkelt met een gezamenlijke aanpak voor hun gebruikers, partners en hun rivalen. Zoals hun logo “Together is power” definieert dat ze geloven in het verenigen van iedereen om de wereldwijde bedreigingen te bestrijden die verband houden met de internetbeveiliging waarmee het huidige tijdperk wordt geconfronteerd. Ze bieden verschillende oplossingen voor thuis en kantoorbehoeften. McAfee Safe Connect is een van hun producten. Het is gespecialiseerd in Wi-Fi-codering van bankkwaliteit. Het beschermt uw persoonlijke gegevens en online activiteiten, zelfs wanneer u bent verbonden met een open netwerk.

Het abonnement upgraden in McAfee Safe Connect

Omdat alle software het abonnement moet upgraden, wordt u ook gevraagd om regelmatig te upgraden. Het wordt echter erg frustrerend wanneer de frequentie van deze meldingen toeneemt. Als u zich aanmeldt bij het product op elk apparaat waarop u de software gebruikt, kunt u het probleem oplossen, maar als dit u niet helpt, raadt de technische ondersteuning van McAfee u aan om u af te melden en een nieuw account aan te maken met het vorige e-mailadres en wachtwoord .

Procedure om het probleem in Computers op te lossen

 Installeer de recente versie van McAfee Safe Connect

 Open het nadat je hebt gedownload

 Op de Safe Connect-pagina; Selecteer, Mijn account in het menu

 Klik op de optie Afmelden in de lijst

 In het menu ziet u de optie om u aan te melden of een account aan te maken, klik daarop.

 Gebruik het e-mailadres en wachtwoord dat u hebt gebruikt bij het maken van uw eerdere account.

Mogelijk moet u ook de procedure kennen om deze frequente meldingen op andere apparaten zoals Android en iOS te verwijderen. Neem contact op met Mcafee Klantenservice Nederland en informeer hen over uw twijfels. De hoog opgeleide technici zullen u door de eenvoudige oplossingen leiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *