Mijn AVG Antivirus Heeft Mijn Computer Gecrasht; Wat Zal Ik Doen?

AVG is een van de oudste antivirusprogramma’s ter wereld. Deze specifieke familie van cyberbeveiligingstools wordt geleverd met een scala aan functionaliteiten en glitches. De functionaliteiten zijn inderdaad robuust en geweldig, terwijl de glitches de oorzaak zijn van zoveel problemen. Een van deze problemen zorgt ervoor dat de computer een handicap krijgt. Dat wil zeggen, de glitch veroorzaakt een crash. Hoewel het besturingssysteem daarna opnieuw kan worden opgestart, kan het intermitterende karakter van deze crashes later voor meer problemen zorgen.

In het geval van dergelijke crashes biedt AVG-ondersteuning u de probleemoplossing om deze storing op te lossen

De reden achter een systeemcrash is altijd slecht werkende software; het is hetzelfde geval hier. AVG-antivirustoepassing is inderdaad een beetje eigenaardig. Juist om deze reden vereist deze tool regelmatig updates. Maar toch, u kunt een of twee keer per jaar een gecrasht systeem zien. Daartoe is het oplossen van problemen op zijn plaats. De manier om deze storing op te lossen hangt af van het type besturingssysteem.

Als u wilt herstellen van een Windows OS-crash

  1. Schaf een AVG recue-cd of een flashstation aan.
  2. Om hetzelfde te verkrijgen, moet u er een maken met werkende hardware.
  3. Open in dat systeem de AVG-interface en navigeer naar hulpprogramma’s > bestandsbeheer en maak een reddingsschijf.
  4. Nadat u de schijf hebt gemaakt, plaatst u deze in het betreffende systeem.
  5. Plaats de schijf en navigeer vervolgens naar de betreffende schijf.
  6. Navigeer binnen dat station naar de AVG-map.
  7. Hernoem de genoemde map > Haal de schijf eruit > start het systeem opnieuw op.
  8. Nadat u het systeem opnieuw heeft opgestart, installeert u de antivirustoepassing opnieuw.
  9. Werk ook de virusdefinities bij om het besturingssysteem te beschermen voor toekomstig gebruik.

Als onze Mac een crash heeft gehad

Hoewel de crashes vrij vaak voorkomen op de Windows-pc, is hetzelfde niet het geval met Apple Mac Computer. De redenering achter de crashes is meestal de automatische OSX-updates. Omdat het apparaat bijna altijd met internet is verbonden, pikt Apple dat snel op en voert het systeem snel een upgrade uit. Daartoe hoeft de gebruiker niet veel te doen, behalve een constante internetverbinding te hebben.

AVG is inderdaad een robuuste antivirustoepassing, maar de problemen wegen soms veel zwaarder dan de voordelen. Het is om deze reden dat de gratis versie veel prominenter is dan de betaalde. Als u het slachtoffer bent van hetzelfde probleem en de reddingsschijf niet heeft geholpen, kunt u contact opnemen met AVG bellen nummer. De technici daar helpen u graag om uw softwaregerelateerde problemen op te lossen. Bovendien wilt u misschien naar alternatieven kijken als deze antivirustoepassing doorgaat met zijn neiging om u problemen te bezorgen, want als u er niet vanaf het begin voor zorgt, kan uw computer enorme storingen krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *