Nauwkeurige Stappen Om Bijdragers Toe Te Voegen Aan Een Google Drive

Heeft u nauwkeurige stappen nodig om bijdragers aan uw Google Drive toe te voegen? Dan moet je weten dat dit gewoon de beste plek is die je ooit zou kunnen vinden. En als u ook hulp nodig heeft bij andere gerelateerde Google-vragen, kunt u altijd bellen Google nummer. En het toegewijde team van experts zal u meteen de beste oplossingen bieden.

De volgende genoemde stappen zijn om bijdragers toe te voegen aan uw Google Drive-document; u hoeft alleen de instructies op te volgen:

  • Het eerste dat u moet doen, is Google Drive openen en vervolgens moet u het bestand openen dat u wilt delen.
  • Vervolgens moet u de knop ‘Delen’ selecteren die zich in de rechterbovenhoek van het document bevindt.
  • Hierna moet u de e-mailadressen invoeren van de mensen die u als bijdragers wilt toevoegen.
  • U moet nu de vervolgkeuzepijl ‘Bewerken’ selecteren en vervolgens moet u kiezen of medewerkers het document kunnen bewerken, erop kunnen reageren of het kunnen bekijken.
  • En dan moet je op het pictogram ‘Instellingen tandwiel’ klikken om deelbeperkingen toe te voegen.
  • En nu moet u de optie ‘Bewerkers kunnen machtigingen wijzigen en delen met’ aanvinken zodat uw medewerkers het document met anderen kunnen delen. Daarna moet je ook de optie ‘Kijkers en commentatoren kunnen de optie om te downloaden, af te drukken en te kopiëren’ aanvinken om kijkers en commentatoren de mogelijkheden te geven.
  • Eindelijk, eindelijk, moet u de knop ‘Gereed’ selecteren om te sluiten.

TIP: Als u de bewerkingen van medewerkers wilt bijhouden, moet u ervoor kiezen een tekstbereik te markeren, vervolgens met de rechtermuisknop klikken en nu de knop ‘Bewerkingen weergeven’ selecteren. U kunt nu een lijst met editors zien, evenals hun wijzigingen, samen met de tijdstempels.

Als u klaar bent met het volgen van het bovenstaande proces, zou u er goed aan moeten doen om hetzelfde gemakkelijk te beheren. Als u echter een probleem ondervindt, moet u Contact Gooogle Telefoonnummer. De technici zullen u dan onmiddellijk begeleiden met verdere benodigde oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *