Stappen Om Een ​​Zelfvernietigend Bericht Te Verzenden Met De Gmail App

Wil je leren hoe je een zelfvernietigend bericht verzendt in de Gmail-app? Wel, dan krijg je meteen de beste hulp. En als u ook andere vragen heeft, kunt u direct het Gmail klantenservice nummer bellen. Dan zullen de getalenteerde experts ervoor zorgen dat u van het nodige wordt voorzien.

Volg de onderstaande stappen om een ​​zelfvernietigend bericht te verzenden met behulp van de Gmail-app:

 1. Het eerste dat u moet doen, is uw Gmail-app openen.
 2. Tik vervolgens vanuit je inbox op het ‘Plus +’-teken dat rechtsonder op je scherm staat.
 3. Daarna schakelt uw scherm over naar het scherm Opstellen van Gmail. En dan moet je op de optie ‘Drie verticale stippen> Vertrouwelijke modus’ tikken.
 4. En nu opent Gmail de instellingen voor de vertrouwelijke modus. Daarna moet u beginnen met instellen hoe lang u wilt dat uw bericht duurt.
 5. Je moet nu kiezen of je wilt dat Google de ontvanger een toegangscode stuurt in het sms-bericht, en dan moet je op de knop ‘Opslaan; knop.
 6. Vanaf hier moet u uw bericht opstellen en verzenden zoals u gewoonlijk doet.

Zelfvernietigende e-mails kunnen verzenden met de browsergebaseerde Gmail:

 1. U moet eerst uw browser openen en vervolgens inloggen bij Gmail.
 2. Vervolgens moet u de optie ‘Opstellen’ selecteren en vervolgens beginnen met het schrijven van een bericht.
 3. Wanneer nu het venster ‘Opstellen’ wordt geopend, moet u het pictogram ‘Vergrendelen en klok’ onderaan het venster selecteren om de vertrouwelijke modus in te schakelen.
 4. Daarna wordt een nieuw venster geopend waarin u de instellingen voor de berichten kunt aanpassen. U moet nu kiezen hoe u wilt dat uw bericht blijft staan ​​voordat het verloopt.
 5. En dan onder aan het venster laat Gmail je kiezen hoe het bericht op andere platforms zal worden behandeld. En dan hoeft u alleen maar de knop ‘Opslaan’ te selecteren als u klaar bent.
 6. Ten slotte moet je je Gmail-bericht schrijven en verzenden zoals je altijd doet.

Je zou nu helemaal goed moeten zijn om te gaan nadat je de gegeven stappen hebt doorlopen. Maar als u problemen ondervindt, moet u Contact opnemen met Gmail telefoonnummer. Dan zullen de in aanmerking komende technici u helpen met verdere oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *