Stappen Voor Het Uitschakelen Van De Activiteits Status Op Instagram

Ben je op zoek naar betrouwbare stappen om de activiteitsstatus op je Instagram uit te schakelen? Nou, als dat zo is, dan ben je op de juiste plek terechtgekomen. En als je ook andere vragen hebt die je bezighouden, hoef je alleen maar zonder enige aarzeling het Instagram klantenservice Nummer in te voeren. Dan helpen de bekwame experts u met de meest geschikte oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om de activiteitsstatus op je Instagram uit te schakelen:

 U moet eerst beginnen door uw profielpictogram te selecteren in de rechterbovenhoek van de weergegeven pagina. En dan moet u de optie Instellingen kiezen in het vervolgkeuzemenu.

 Vervolgens moet u de optie ‘Privacy en beveiliging’ selecteren in het gegeven linkerpaneel.

 U moet nu de optie ‘Activiteitsstatus weergeven’ aan de rechterkant lokaliseren en vervolgens moet u het vinkje uit het vakje verwijderen door hetzelfde te selecteren. Waarna de wijziging automatisch wordt opgeslagen en meteen van kracht wordt.

En als u de activiteitsstatus met uw mobiel wilt uitschakelen, volgt u deze stappen:


 Ten eerste moet je je pagina openen door je profielfoto te selecteren in het onderste menu.

 En nu uit het drieregelige menu bovenaan, zou je instellingen moeten kiezen.

 Vervolgens moet u op de optie ‘Privacy’ tikken en ook op de activiteitsstatus op het volgende scherm.

 Nadat je dit hebt gedaan, hoef je alleen maar op de optie ‘Activiteitsstatus weergeven’ of de schakelaar aan de rechterkant te tikken om deze onmiddellijk uit te schakelen.

TIP: En als je wilt, kun je hetzelfde proces ook uitvoeren door ‘Toon wanneer je samen actief bent’ uit te schakelen om de mogelijkheid uit te schakelen voor iemand met wie je aan het chatten bent om te zien of jullie allebei actief zijn in dezelfde chat.

Zodra u het bovengenoemde proces hebt voltooid, moet u tevreden zijn met het resultaat. Maar als u problemen ondervindt of gerelateerde vragen heeft, moet u contact opnemen met het Bellen Instagram klantenservice. Dan zullen de monteurs u binnen de kortste keren voorzien van de gewenste oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *