Wat Is Garmin En Waarom Hebben We Bellen Nummer Van Garmin Nodig?

De producten en toepassingen van Garmin. bevatten GPS-technologie (Global Positioning System) voor navigatie, communicatie en informatie. Auto’s, mobiele apparaten, vliegtuigen, maritiem, buitenactiviteiten en fitness zijn allemaal werkgebieden van het bedrijf. Neem contact op met Garmin telefoon of email. In plaats van op zoek te gaan naar telefoonnetwerken, kunt u gewoon Garmin’s eigen GPS-apparaten gebruiken, waarmee iedereen uw exacte locatie kan zien in geval van nood.

Automotive en mobiele items zijn onder meer handheld navigatiesystemen, motorfiets specifieke navigators en smartphone-navigatie-apps. Luchtvaart items zijn onder meer navigatiesystemen voor vliegtuigen, VHF zendontvangers en ontvangers, multifunctionele displays, elektronische vluchtinstrumentatiesystemen, apparatuur voor verkeersadvies en botsingsvermijding, instrumentlandingssysteem ontvangers en verschillende bewakings en audioproducten.

Het Marine gebied omvat instrumenten, visvinders, radars, stuurautomaten, maritieme netwerktools, hoogfrequente radio’s en sirene items. De categorie Outdoor omvat draagbare GPS navigators, geïntegreerde persoonlijke trainingssystemen voor fietsers, draagbare GPS navigators met ingebouwde kaarten, draagbare portofoons voor gezinnen en andere mobiele diensten. Outdoorartikelen zoals draagbare GPS systemen voor golfers en GPS compatibele hondentrackers zijn ook beschikbaar. In de fitnessruimte vindt u GPS-compatibele trainingshulpmiddelen, mobiele toepassingen voor Bellen Gmail Klantenservice en Garmin Swim. In juli 2000 werd het bedrijf opgericht in Schaffhausen, Zwitserland.

Hoewel het moederbedrijf van Garmin op de Kaaimaneilanden is gevestigd, heeft het bedrijf productie en verkoopactiviteiten in de Verenigde Staten (Kansas) en Taiwan, evenals een marketingkantoor in het Verenigd Koninkrijk.

Garmin is een toonaangevende leverancier van GPS en kaartsystemen, waarvan de producten op grote schaal worden gebruikt over de hele wereld. We twijfelen er niet aan dat je dit bericht met veel plezier hebt gelezen als gevolg van je verlangen om meer te leren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *