Wat Is Het Proces Om Meerdere Berichten In Gmail Te Selecteren?

Heb je goede begeleiding nodig met het juiste proces om meerdere berichten in Gmail te kunnen selecteren? Als dat zo is, zou u geen spijt krijgen van uw beslissing om hierheen te komen. En als je ook andere vragen hebt over je Gmail-account, kun je altijd bellen op het Gmail nummer. Dan helpt het hoogopgeleide team je daar binnen no-time bij.

De volgende gegeven stappen zijn om meerdere berichten in uw Gmail-account te selecteren:

 Het eerste dat u moet doen, is het selectievakje selecteren dat voor het eerste bericht in het gewenste bereik staat.
 Hierna moet u de ‘Shift’-toets ingedrukt houden.
 Vervolgens moet u het selectievakje inschakelen dat voor het laatste bericht in het gewenste bereik staat. U moet weten dat de berichten ertussen automatisch worden geselecteerd.
 En dan moet je de ‘Shift’-toets loslaten.
 U moet nu op het selectievakje klikken dat voor niet-aangrenzende berichten staat om ze ook te kunnen selecteren.

TIP: U moet weten dat u ook de mogelijkheid heeft om een ​​ander bereik te selecteren en de afzonderlijke berichten uit de selectie te verwijderen door nogmaals op hun selectievakjes te klikken.

 Nu, eindelijk, welke actie u vervolgens uitvoert, is van toepassing op alle geselecteerde berichten.

TIP: Houd er ook rekening mee dat het deselecteren van een reeks berichten in Gmail op precies dezelfde manier werkt als het selecteren ervan.

Als u meerdere berichten wilt selecteren op basis van berichtcriteria, kunt u het volgende doen;

 Om meerdere e-mails in de huidige weergave te kunnen selecteren op basis van specifieke criteria, moet u op de ‘Naar beneden wijzende driehoek’ klikken. Het bevindt zich net naast het bovenste selectievakje in de werkbalk van de Gmail-berichtenlijst om een ​​lijst met opties weer te geven .

Als je de bovenstaande stappen eenmaal grondig hebt doorlopen, zou je er helemaal goed in moeten zijn om hetzelfde zelf aan te pakken. Als u echter problemen ondervindt, moet u Contact Gmail servicenummer. De vlotte technici begeleiden u meteen verder met het nodige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *