Wat Is Het Proces Voor Het Gebruik Van De Amazon Assistant?

Wilt u het juiste proces voor het gebruik van Amazon Assistant? Nou, dan moet je weten dat je zeker op de plek bent gekomen waar je meteen wordt geholpen. En als u ook andere vragen heeft, kunt u verbinding maken met het Amazon Bellen Nummer Nederland. De hoog opgeleide, in aanmerking komende experts zullen u dan de beste oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om Amazon Assistant correct te gebruiken:

 Allereerst moet u beginnen met het downloaden van de app op uw Android-apparaat via Google Play. Of u kunt de extensie voor de webbrowser die u het meest gebruikt ook downloaden van de Amazon Assistant-webpagina.

 Om Amazon Assistant nu te openen, moet je het ‘Amazon Assistant’-pictogram selecteren dat in de lijst met extensies van je browser staat.

 Daarna moet je de knop ‘Aan de slag’ selecteren op het welkomstscherm van Amazon Assistant. Dan zou je een voorbeeld moeten zien verschijnen dat laat zien wat de app doet.

 U moet nu de knop ‘Volgende’ selecteren om door te gaan.

 En dan moet je weer de knop ‘Volgende’ selecteren zodat je de rest van het overzicht kunt lezen.

 U moet nu de pagina ‘Dus hoe werk ik?’ lezen en vervolgens moet u de knop ‘Let’s go’ selecteren om verder te gaan.

 Vervolgens wordt het tabblad Start geopend met de aanbevolen producten op basis van verschillende criteria, zoals; ‘geïnspireerd door je winkeltrends’ of kies waar je was gebleven.

 En nu moet je naar beneden scrollen om categorieën te zien, dit omvat ook ‘Top Trending Deals, Deals van de Dag en Sparen en Verkoop’. Je hoeft alleen maar een product in een van de secties te selecteren en je wordt naar de Amazon-productpagina voor het item in een browservenster of -tabblad geleid.

 Ten slotte moet je naar beneden scrollen naar de onderkant van het tabblad Home, en dan kun je doorgaan en ‘You’re Orders’ selecteren om de huidige en eerdere bestellingen te zien.

Nadat u de genoemde stappen volgens de instructies hebt voltooid, zou u dit op elk moment moeten kunnen doen. Maar als u een probleem tegenkomt, moet u contact opnemen met het Amazon Bellen Nummer Nederland. Dan zullen de techneuten je meteen verder begeleiden met het nodige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *