Wat Te Doen Als Ik Geen Profielfoto Kan Uploaden Naar Linkedin?

Voeg een foto van jezelf toe aan je LinkedIn-profiel om het persoonlijker te maken. Het toevoegen van een foto aan uw LinkedIn-profiel is een eenvoudige taak, maar het kan tijdrovend zijn als bepaalde problemen u hiervan weerhouden.

Neem contact op met de ondersteuning van Linkedin Bellen als je hulp nodig hebt met iets anders op LinkedIn.

Probeer de onderstaande procedures als u problemen ondervindt bij het toevoegen van een afbeelding aan uw LinkedIn-profiel.

Stappen die ik moet doen als ik geen profielfoto kan uploaden naar LinkedIn

  1. Houd er rekening mee dat je mogelijk niet verbonden bent met een solide internetverbinding, dus controleer je internetsnelheid en probeer het nog een keer.
  2. Als het probleem zich blijft voordoen, controleert u of uw foto voldoet aan de criteria van LinkedIn.
  3. a.Afbeeldingen groter dan 8 MB worden niet geüpload naar een LinkedIn-profiel vanwege de bestandsgroottebeperkingen.
  4. Houd ook rekening met de pixelgrootte van de foto, die tussen 400 (b) x 400 (h) en 7680 (b) x 4320 (h) moet liggen. B.
  5. Als u een bestand naar uw LinkedIn-profiel wilt uploaden, kunt u alleen de PNG- of JPG-bestandstypen gebruiken die LinkedIn ondersteunt.
  6. Een fotoconverter of compressie kan worden gebruikt om aan de volgende vereisten te voldoen door het afbeeldingsformaat te wijzigen van PNG of JPG.
  7. Als je na het volgen van de bovenstaande instructies nog steeds geen foto kunt uploaden, controleer dan je browser op problemen en probeer het opnieuw.
  8. Sluit de LinkedIn-app en open deze opnieuw als u deze gebruikt.
  9. Controleer of uw browser of LinkedIn-app up-to-date is, en zo niet, ga dan naar de Google Play Store en doe dit nu meteen.
  10. Als dit niet werkt, kunt u ook proberen uw LinkedIn-app of -browser te verwijderen en opnieuw te installeren.

Neem direct contact op met Linkedin Nederland als het je nog steeds niet lukt om een ​​foto bij je LinkedIn-profiel te plaatsen. Onze LinkedIn-specialisten zijn goed thuis in alles wat met LinkedIn te maken heeft, en ze zullen elk probleem dat je hebt binnen enkele minuten kunnen oplossen. Onze LinkedIn-agenten helpen u binnen enkele minuten bij vragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *