Wat Te Doen Als Mcafee-Beveiliging Niet Werkt Op Een Windows-Pc?

McAfee is een softwareleverancier voor virusbescherming die uitgebreide oplossingen biedt voor alle antivirus- en malwaregerelateerde problemen, dus het installeren van een McAfee-programma op uw apparaat is de beste manier om het goed te beveiligen. Hoewel het installeren van een McAfee-antivirus op uw apparaat een eenvoudig proces is, kunnen consumenten tijdens het installatieproces complicaties tegenkomen. Als het McAfee-pakket vanwege de fout niet kan worden gedownload”, volg dan de stappen in dit artikel van McAfee klantservice Nederland om de oorzaak en mogelijke oplossing voor deze fout te achterhalen.

Te doen stappen als McAfee-beveiliging niet werkt op een Windows-pc

 1. Meestal treedt de fout op wanneer het apparaat waarop McAfee is geïnstalleerd, niet voldoet aan de minimumvereisten.
  A. Controleer de minimumvereisten en vergelijk ze met uw systeemspecificatie.
  B. Bezoek de McAfee-website en controleer de gegeven vereisten.
  C. Daarnaast kunt u de McAfee Pre-install tool installeren om uw apparaat voor te bereiden op installatie en te controleren of het voldoet aan de minimale systeemvereisten.
  D. Als uw apparaat niet aan de minimumvereisten voldoet, kan McAfee er niet op worden geïnstalleerd; probeer het daarom op een ander apparaat te installeren.
 2. Als uw apparaat voldoet aan de minimumvereisten, moet het probleem zijn veroorzaakt door een niet-ondersteund besturingssysteem.
  A. McAfee is momenteel alleen compatibel met Windows 10, 8 en 8.
  B. Als u een oudere versie van het besturingssysteem gebruikt, moet u deze bijwerken naar een versie die McAfee ondersteunt voor een foutloze installatie.
  C. Installeer McAfee opnieuw na upgrades van het besturingssysteem.
 3. Als het probleem zich blijft voordoen, controleert u de hoeveelheid beschikbare ruimte op de harde schijf op uw apparaat.
  A. McAfee wordt niet geïnstalleerd als uw apparaat niet minimaal 500 MB vrije ruimte heeft.
  B. Defragmenteer het geheugen van uw apparaat door ongebruikte bestanden en toepassingen te verwijderen.
 4. Als het probleem zich blijft voordoen nadat uw apparaat aan de bovengenoemde vereiste voldoet, probeert u het volgende.
  A. Controleer of u een stabiele internetverbinding heeft voordat u probeert deze opnieuw te installeren.
  B. Start uw apparaat opnieuw op en probeer de installatie nogmaals.

Als de installatie ondanks het uitvoeren van alle bovenstaande stappen blijft mislukken met dezelfde fout, neem dan contact op met Bellen McAfee Nummer met een van onze McAfee-professionals. We zijn 24 uur per dag bereikbaar om u de best mogelijke McAfee-services te bieden door uw problemen snel op te lossen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *