Wat Te Doen Als Outlook Geen Emails Ontvangt?

OVERZICHT

Dit probleem kan van invloed zijn op Windows, macOS en de Outlook webeditie. Als Outlook niet start, bekijk dan deze post Outlook wordt niet gestart? Met behulp van Outlook ondersteuningskanalen kunnen gebruikers eenvoudig communiceren met het Outlook ondersteunings personeel. Het klantenserviceteam van Outlook bestaat uit goed opgeleide professionals die uw rapporten onmiddellijk doornemen en gebruikers snel helpen.

Outlook gebruikers kunnen contact opnemen met de klantenservice van Outlook door het Outlook Bellen Nummer te bellen en met een vertegenwoordiger te praten.

VOLG DE STAPPEN OM HET PROBLEEM ONMIDDELLIJK AAN TE BRENGEN

Start Outlook opnieuw. Outlook (en andere software) kan af en toe vastlopen of niet meer werken. Door Outlook te sluiten en opnieuw te starten, kunnen eventuele problemen worden opgelost waardoor u geen e-mails meer kunt ontvangen.

Onderzoek uw netwerkdienst. Als op het hoofdscherm van Outlook Verbinding verbroken, Offline actief of Poging tot deelname wordt weergegeven, zijn er mogelijk problemen met de internetverbinding of is Outlook geconfigureerd om offline te werken. Klik op Verzenden/ontvangen > Voorkeuren > Offline werken om Outlook online te laten werken.

Onderzoek uw offline opties. Het kan zijn dat je moet inloggen op je webmail en je configuraties moet aanpassen als je problemen hebt op een Mac en Offline werken hebt uitgeschakeld.

Zoek naar emails in andere Outlook mappen. Nieuwe emails kunnen naar de spambox worden gerouteerd als u ze niet in uw mailbox ziet. Die emails bevinden zich mogelijk in het andere deel van Microsoft Outlook.

Onderzoek je andere apparaten. Mogelijk hebt u de e-mail op een andere machine opgeslagen, zoals uw smartphone, tablet of pc op het werk. Uw verloren email bevindt zich mogelijk op de computer waar u uw e-mail voor het eerst hebt geopend als de POP email in Outlook niet is ingeschakeld om een ​​record op de servers op te slaan.

Maak een nieuw account aan in Outlook. Outlook slaat gegevens op over de persoonlijke emails die u hebt ingesteld en de systeeminstellingen die u kiest om te beslissen waar uw emailtekst wordt ontvangen en opgeslagen in een map die een profiel wordt genoemd. U kunt mogelijk geen e-mail ontvangen als uw Outlook-account beschadigd is.

Wis de caches in Outlook. Wanneer emails vastlopen in de inkomende filtering van Outlook, wordt de communicatie vaak opgeslagen in een geheime ItemProcSearch directory. De verloren email moet worden weergegeven na het wissen van de cache.

Onderzoek uw email beleid. Het is denkbaar dat uw communicatie uit uw mailbox wordt omgeleid, naar andere email adressen wordt gestuurd of wordt vernietigd als u regels heeft opgesteld.

AFSLUITEN
Neem nu direct contact op met de Outlook helpdesk door onze Outlook klantenservice hotline te bellen of met ons te praten via de webchat tool. De Outlook agenten helpen al onze klanten bij het oplossen van verschillende problemen door het Outlook Klanteenservice Nummer te bellen, dus maak je geen zorgen, bel ons gewoon en wij zorgen ervoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *