Vergeten Hotmail Wachtwoord Herstellen op uw apparaat op een snelle manier

Om toegang te krijgen tot een Hotmail account, moet u zich eerst aanmelden. Om u aan te melden bij het betreffende account, hebt u geldige inloggegevens nodig. In dat geval, als u Hotmail wachtwoord vergeten heeft, heeft u geen toegang tot uw account. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken, u hebt direct toegang tot uw respectievelijke Hotmail-account door simpelweg het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Hoe Het Vergeten Hotmail Wachtwoord Te Herstellen Zonder Telefoonnummer Op Uw Toestel?

Wil je weten hoe Hotmail wachtwoord Herstellen Zonder Telefoonnummer volg dan onderstaande stappen:

 • U moet eerst naar de http://account.live.com/resetpassword.aspx op uw apparaat gaan.
 • Daarna wordt u aangeraden de meest geschikte optie te selecteren, bijvoorbeeld, ik ben mijn wachtwoord vergeten.
 • Ga naar de link Mijn wachtwoord opnieuw instellen en daar wordt u aangeraden het adres van het betreffende account op te geven.
 • Je moet dan de validatietekens schrijven en dan naar de volgende knop gaan en snel de stappen op het scherm volgen.

Als u wilt, kunt u het Hotmail-wachtwoord ook zonder geheime vragen onmiddellijk herstellen door de volgende stappen te volgen:

 • U moet allereerst onmiddellijk doorgaan naar https://account.live.com/password/reset
 • Daarna wordt u aangeraden om het Microsoft-account en de tekens die u in de vereiste afbeelding ziet op te schrijven.
 • Ga naar de volgende optie en kies vervolgens een code naar mijn telefoon verzenden of kies gewoon een e-mail me een reset-linkoptie.
 • U kunt ook zoeken naar het alternatieve e-mailadres om het opnieuw in te stellen en vervolgens de code daar intypen en daar de volgende optie kiezen.

Dus, als je Vergeten Hotmail wachtwoord Herstellen hebt, dan hoef je ook niet boos te worden. U hoeft alleen maar opnieuw in te stellen, maar als u uw wachtwoord niet opnieuw kunt instellen, kunt u eenvoudig een accountherstelverzoek indienen om het eigendom van uw respectieve account te valideren. U krijgt direct een wachtwoordherstellink:

 • Je moet eerst naar http://account.live.com/acsr gaan.
 • Daarna wordt u aangeraden om het betreffende Microsoft-account, het alternatieve e-mailadres en de tekens die u in de betreffende afbeelding ziet op te schrijven.
 • U moet dan naar de volgende optie gaan en vervolgens het formulier invullen en de verzendoptie kiezen.

Dus maak je geen zorgen, als je Vergeten Hotmail wachtwoord hebt, volg dan de bovenstaande stappen om in een mum van tijd toegang te krijgen tot je account.

Neem contact op met ondersteuning voor directe richtlijnen

Na het volgen van bovenstaande stappen kunt u direct Herstellen Hotmail Wachtwoord op uw apparaat. Maar als er nog steeds iets is dat u dwarszit met betrekking tot Hotmail, hoeft u niet meer boos te worden. U wordt alleen aangeraden contact op te nemen met de experts voor snelle oplossingen.