Hoe het Vergeten Instagram Account Wachtwoord te herstellen??

Instagram is een populaire app voor sociale media waarmee je foto's, video's of rollen kunt plaatsen. Maar soms hebben gebruikers de neiging om het wachtwoord van hun Instagram-account te vergeten. Als u nu hulp nodig heeft bij het herstellen van uw vergeten wachtwoord. Bel gerust de klantenservice van Instagram. De technische leidinggevenden zullen proberen contact met u op te nemen en het probleem zo goed mogelijk op te lossen. Om Instagram wachtwoord vergeten te herstellen, wordt gebruikers aangeraden om het gratis hulplijnnummer van Instagram te bellen en direct antwoord te krijgen. Het nummer voor technische ondersteuning werkt op een 24 * 7-basis.

Dus, als je het wachtwoord van je Instagram bent vergeten. Om Instagram wachtwoord herstellen, moet je het wachtwoord van je Instagram opnieuw instellen via de website en je wachtwoord opnieuw instellen via de app. De onderliggende sectie heeft betrekking op het benadrukken van twee manieren om Instagram Account wachtwoord vergeten te resetten zonder een telefoonnummer.

Hoe Instagram Wachtwoord Te Herstellen Zonder Telefoonnummer:

Hieronder volgen de stappen om een ​​wachtwoord zonder telefoonnummer te herstellen door het opnieuw in te stellen via de Instagram website:

  • Navigeer naar Instagram .com en tik op Wachtwoord vergeten.
  • Op het volgende scherm moet u uw e-mailadres, gebruikersnaam of telefoonnummer invoeren dat aan uw account is gekoppeld en vervolgens op de 'Send Login link' tikken.
  • Zoek nu de inloglink die u op uw e-mailadres heeft ontvangen en klik op 'Wachtwoord opnieuw instellen'.
  • Zodra u op de 'reset-link' klikt, wordt u gevraagd het wachtwoord van het Instagram-account te wijzigen.
  • Voer het nieuwe wachtwoord twee keer in om te bevestigen en klik ten slotte op '' Reset wachtwoord '' om het proces met betrekking tot vergeten Instagram wachtwoord herstellen te voltooien.

Hoe Het Vergeten Instagram Wachtwoord Te Herstellen Zonder Telefoonnummer

De onderstaande stappen hebben betrekking op Instagram Wachtwoord Herstel door uw vergeten wachtwoord opnieuw in te stellen vanuit de Instagram-app;

  • Open de Instagram-app en klik vervolgens op de link '' Hulp krijgen bij inloggen '' op de inlogpagina.
  • Voer de gebruikersnaam, het e-mailadres of het telefoonnummer in dat je hebt gebruikt toen je je account aanmaakte en klik op de knop 'Volgende'.
  • Daarna kun je de Instagram-app je een e-mail laten sturen door de e-mailoptie te kiezen. Je ontvangt een e-mailbericht op het adres waarmee je je hebt aangemeld bij Instagram.

Neem contact op met het Instagram-helpcentrum voor directe ondersteuning

Als een gebruiker niet tevreden is met bovengenoemde technische oplossingen. Neem zo min mogelijk contact op met de Instagram bellen Nederland of met de gecertificeerde professionals om Herstellen Instagram Wachtwoord.