Microsoft Account Herstellen in beknopte handleiding

Als u problemen ondervindt bij het inloggen op uw Microsoft-account, hoeft u zich geen zorgen meer te maken. U kunt eenvoudig Herstellen Microsoft Account op uw apparaat. U hoeft slechts enkele stappen te volgen om het wachtwoord voor uw account opnieuw in te stellen. Maar als u problemen ondervindt bij het opnieuw instellen van het wachtwoord, hoeft u alleen maar het formulier in te vullen.

Voordat u het formulier invult, moet u ervoor zorgen dat u een werkende e-mail heeft. U moet die e-mail gebruiken zodat het team u de informatie over uw respectieve verzoek kan sturen. U kunt ook elk actief account gebruiken en als u geen e-mailaccount heeft, kunt u eenvoudig snel een tijdelijk Outlook.com account op uw apparaat maken.

Houd er ook rekening mee dat het werkende e-mailaccount dat u opgeeft ook zal worden gebruikt om contact met u op te nemen en dat het niet voor andere doeleinden kan worden gebruikt. Op deze manier kunt u dus eenvoudig het Herstellen Microsoft Account op uw apparaat doen.

Of u moet het betreffende formulier invullen met het herkende apparaat en de locatie. En als het mogelijk is, kunt u het formulier eenvoudig invullen met behulp van uw apparaat dat u eerder gebruikte. Daarna zullen de professionals herkennen dat het zowel uw huis als uw kantoor is.

Hoe Herstel Ik Mijn Microsoft e-mailadres en account op uw apparaat?

U hoeft alleen http://account.live.com/acsr op uw apparaat te openen. Daarna krijgt u enkele vragen op het scherm met betrekking tot uw contacten en onderwerpregels. Gewoon, wordt u voorgesteld om zo in te voeren. Controleer na het invoeren van uw e-mailadres of sommige domeinen landspecifiek kunnen zijn. Als u veel problemen ondervindt bij het onthouden van het e-mailadres, kunt u experts direct bereiken voor het Herstellen Microsoft-account op uw apparaat.

Dus als je een account hebt dat meer dan meerdere jaren oud is, is de kans groot dat het bestand niet overeenkomt met de huidige situatie, dus het is belangrijk dat je de eerste locatie die je hebt ingevoerd onthoudt. Zo kunt u eenvoudig Microsoft Herstellen Zonder Telefoon op uw toestel.

Ondersteuning nodig? Neem nu direct contact op met professionals

Toch zit u iets dwars met betrekking tot Microsoft en zijn account, dan moet u zonder erbij na te denken contact opnemen met Microsoft de professionals voor de volledige richtlijnen. Op deze manier kunt u direct Microsoft Herstellen Dutch Nederland op uw apparaat.