Herstellen Microsoft Wachtwoord Vergeten op een gemakkelijke en snelle manier

Ondervindt u veel problemen bij het aanmelden bij het Microsoft account? Als dat zo is, hoeft u zich geen zorgen meer te maken, u kunt direct Microsoft Wachtwoord Herstellen uitvoeren op uw respectievelijke apparaat. dus als u het e-mailadres weet dat u hebt gebruikt bij het instellen van het account, kunt u het wachtwoord eenvoudig opnieuw instellen;

Ga je gang om je wachtwoord opnieuw in te stellen en noteer vervolgens het e-mailadres in het daarvoor bestemde veld. U moet dan aangeven waar u een beveiligingscode nodig heeft. Daarna ontvangt u de beveiligingscode en wordt u gevraagd een nieuw wachtwoord te selecteren en dit vervolgens twee keer te schrijven. Houd er ook rekening mee dat u een e-mailadres moet hebben om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u het e-mailadres bent vergeten, moet u het herstellen voordat u een reset uitvoert. Op deze manier kunt u direct het Microsoft wachtwoord vergeten op uw apparaat uitvoeren.

Hoe Microsoft-Wachtwoord Te Herstellen Zonder Telefoonnummer op uw apparaat?

Als u het vergeten Microsoft wachtwoord Te Herstellen Zonder Telefoonnummer wilt weten, kunt u problemen ondervinden bij het openen van uw account. Dus om van dergelijke problemen af ​​te komen, moet u het herstelformulier gebruiken dat online beschikbaar is.

  • U hoeft alleen maar de naam van het e-mailadres, telefoonnummer of Skype in het daarvoor bestemde veld op te schrijven.
  • Daarna moet u doorgaan naar het tekstvak voor het e-mailadres voor contact.
  • Daar moet u het e-mailadres opschrijven en vervolgens de tekens in het gegeven veld noteren.

Dus daarna krijg je de beveiligingscode. Dus via die link moet u een nieuw wachtwoord opschrijven en dan kunt u de beveiligingsinformatie van het Microsoft-account op uw apparaat onmiddellijk bijwerken. Dus als je Vergeten Microsoft wachtwoord Herstellen hebt, stel het dan zonder er verder over na te denken meteen opnieuw in met het online formulier.

U kunt desgewenst ook het wachtwoord van uw Microsoft-account opnieuw instellen op de Xbox-console. Daarbij hoeft u alleen de identiteit te verifiëren en vervolgens de beveiligingscode te ontvangen. Hierna moet u snel een nieuw wachtwoord maken en kunt u het wachtwoord dus eenvoudig opnieuw instellen.

Heb je nog steeds hulp nodig? Neem nu contact op met Microsoft Professionals

Als u Vergeten Microsoft-wachtwoord heeft en geen toegang kunt krijgen tot uw account, zelfs niet nadat u de bovenstaande stappen hebt gevolgd, moet u zonder problemen contact opnemen met Microsoft-professionals voor hulp.